Grup de Ciències

“Projectes científics a Infantil i Primària”

       Curs 2016/17

Al Grup de treball hi participen diferents escoles de Santa Coloma com l’escola Tanit, l’escola Les Palmeres, l’escola Mercè Rodoreda, l’escola Ferran de Segarra..... Aquest és el sisè any que compartirem i reflexionarem sobre els projectes científics a l’escola.  L’objectiu central és el de revisar la programació de l'àrea de ciències i els projectes  i adequar-los a les necessitats actuals dels alumnes i la proposta didàctica que es vol desenvolupar. Aquesta proposta es basa en la interdisciplinarietat per una banda i en fer de l'alumne el centre de l'aprenentatge i a la vegada, protagonista del seu aprenentatge des de la mirada competencial.

A la vegada anem elaborant propostes de projectes concrets i els posem a la pràctica a l’escola. Aquest curs reflexionarem sobre les bones preguntes, la relació entre els diferents models científics, i altres aspectes d’interés al grup.

Ens reunim els tercers dimarts de cada mes, de 17 a 19 hores, a les diferents escoles participants i al local del Casal del Mestre situat al carrer Sícilia nº 29, de Santa Coloma de Gramenet.  El primer dia de reunió serà el dia 15 de novembre.
Un altre vessant del grup és la formació, per això cada curs s’organitzen diverses sessions amb una persona experta que ens ajuda a desenvolupar aquells aspectes que el grup valora necessaris pel treball que fa.

Aquests anys hem treballat juntament amb formadores del grup de ciències de CESIRE coordinat per la  Conxita Màrquez. La nostra intenció és seguir en contacte amb aquest grup d’experts per tal de guiar-nos en les metodologies més innovadores i competencials.


Us informem que hem tancat les inscripcions al grup. Moltes gràcies a aquells que ja us heu inscrit. En breu rebreu un e-mail amb més informació.


La  formació és reconeguda pel Departament d’Ensenyament amb la certificació corresponent.

Organitza: Casal del Mestre de Santa Coloma de Gramenet.
Col·laboren:
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada