XIV edició Diada de l'Ensenyament Públic


Benvolguts/des companys/es:

Un curs més ens posem en contacte amb vosaltres per comunicar-vos que estem preparant la XIV Diada de l’Ensenyament Públic. Aquest curs la data de celebració serà el diumenge 9 de maig, a la Pl. de la Vila i el Casal Masfonollar, sota el lema “Lleure, oci i esport, per una ciutat educadora, treballem en Xarxa”.

En aquesta edició volem treballar el lleure, donar a conèixer i saber què fan aquelles Entitats i Centres Educatius que, tant fora com dins de l’horari lectiu, tenen com a eix de treball l’educar mitjançant l’esport, les activitats lúdiques, l’oci…Volem aprofundir i intercanviar aquestes experiències que intenten relacionar diferents àmbits de l’educació i en el qual hi participen entitats i/o institucions diverses.

La proposta constarà, com ja és tradicional a la Diada, de tres àmbits:

1- Acte de presentació de la diada amb una taula rodona o conferència sobre el tema central, els projectes col•lectius, les xarxes socials... Us enviarem la concreció més endavant.

2- Una exposició central. Consistirà en la realització d’uns tallers amb diferents activitats que muntarem amb les entitats de la ciutat, i una mostra / exposició de les revistes de les diferents AMPAs, Centres i/o Entitats, així com un recull del tipus d’activitats que porten a terme.

3- Estands dels Centres i entitats. Com sempre, podreu disposar d’un espai amb taula, plafó, cadira i carpa on podreu muntar el vostre stand amb treballs realitzats al llarg de tot el curs i que poden seguir la proposta del tema central amb la presentació dels projectes que el centre realitza.

Conjuntament amb aquesta carta, us fem arribar una fitxa per concretar la vostra participació.

Tot esperant continuar d’ara en endavant el nostre contacte, us recordem que els dies i horaris en què podeu trobar-nos al Casal seran els dilluns i dimecres de 11 a 14 hores, al telèfon 93 391 00 21 i al nostre correu electrònic casalscg@avant.pangea.org . Altres persones de contacte: Elvira Ruíz (CEIP Beethoven tel. 933921802) i Diego Arroyo (CEIP Torre Balldovina tel. 933868242).


Us saludem molt atentament.

Comissió Organitzadora de la XIV Diada de l’Ensenyament Públic

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada