Invitació per participar a la XV Diada de l'Ensenyament Públic

Benvolguts/des companys/es:

Un curs més ens posem en contacte amb vosaltres per compartir la preparació de la XV Diada de l’Ensenyament Públic. Aquest curs la data de celebració serà el diumenge 8 de maig, seguint les vostres valoracions de les anteriors edicions.

Aquest curs proposem el títol “Fem barri, fem Ciutat” i reprendre el treball centrat en l’entorn més proper dels alumnes, centres i entitats. El medi proper constitueix un eix transversal dels continguts en els centres i de l’interès i motivació de les entitats, per aixó pot ser interessant treballar elements de la ciutat situats al vostre barri, i no fer afegits al que ja es fa als centres. Es tracta que cada centre trii un element del seu barri (una plaça, un carrer, un edifici, un espai emblemàtic, una entitat, una estàtua, un personatge històric o actual.....), que els alumnes i els mestres considerin que té una significació especial pel barri o la ciutat i que es faci un estudi d’aquest element, un projecte.....Es poden fer moltes coses, fins i tot apadrinar-ho per tal de donar mès implicació i relació entre el centre i el barri.

Aquell treball dels centres formaria part de l’estand que organitzi l’escola, a més de la resta de temes que vulgui exposar, i per l’activitat central que cada edició organitza la Diada, fer una vinyeta amb un dibuix i/o fotografia, amb un o dos rodolins que formarà part de l’Auca que sota el títol de la Diada farem conjuntament.

Per la nostra part estem recollint informació i recursos varis sobre la ciutat i altres propostes de treball en aquest tema que us puguin ser d’utilitat. Posteriorment us enviarem la bibliografia concreta.

La proposta constarà, com ja és tradicional a la Diada, de tres àmbits:

1- Acte de presentació de la diada. Us enviarem la concreció més endavant.

2- Una exposició central. Tal com us hem explicat anteriorment.

3- Estands dels Centres i entitats. En cas de no participar en l’ activitat central es pot fer mitjançant la tradicional carpa que com a Centre, AMPA o Entitat podreu gaudir per muntar el vostre stand amb treballs realitzats al llarg de tot el curs, a més de l’específic per aquesta edició. Per part de l’organització se us facilitarà un mínim d’infrastructura (taula, cadira, plafó.....).

Conjuntament amb aquesta carta, us fem arribar una fitxa per concretar la vostra participació.

Tot esperant continuar d’ara en endavant el nostre contacte, us recordem que en cas de voler tenir més informació podeu trucar al telèfon (CEIP T. Balldovina tel.93 386 82 42) demanant per Diego o a Elvira Ruíz (CEIP Beethoven tel. 93 392 18 02) al nostre correu electrònic casalscg@avant.pangea.org . Us saludem molt atentament.



Comissió Organitzadora de la XV Diada de l’Ensenyament Públic

PARTICIPACIÓ DIADA 2010

8 de maig



Escola/Institut .............................................................................................


Persona de contacte .....................................................................................


Tlf................................. E-mail ..................................................................



Posar una marca on correspongui



o Participació en l’activitat central



o Participació en un estand de la vostra escola/institut (subministrarem una carpa, una taula, una cadira i un plafó metàl·lic; no hi haurà possibilitat de disposar d’instal·lació elèctrica)



ALTRES (Féu les propostes que cregueu convenient i/o que no hi entren dins aquests apartats):


......................................................................................................................


Feu arribar aquest full el més aviat possible al Casal, o bé també a través de correu electrònic.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada