Fotografies de l'Itinerari de Natura




















El dissabte dia 20 d'octubre ens vam trobar a la Font de Sant Roc per començar l'itinerai de natura del Torrent de les Bruixes. El dia amenaçava pluja però uns quants mestres animats i engrescats de la ciutat es van trobar amb en Joan Devis, autor del quadernet de l'itinerari, que ens va fer de guia.

Durant l'itinerari ens vam anar aturant en alguns dels plafons on el Joan ens explicava detalls de la flora i la fauna, també se'ns va afegir el bruixot Pep Palacio que ens explicava la feina que els bruixots han fet en tots aquests anys i el desconeixement que molts ciutadans de Santa Coloma tenen d'aquests paratges.

Després de visitar la Cova d'en Genís i la Font de la Bota i del Bartomeu vam fer una parada a Torribera per fer el vermouth i comentar els incidents de la jornada. Tothom estava cansat però content, inclosos els nens i tothom va estar d'acord que la sortida havia estat molt interessant i entretinguda i que volien que el Casal del Mestre continués fent aquestes rutes de coneixement de l'entorn.

Us esperem a la propera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada