SITUACIÓ ACTUAL DEL CASAL DEL MESTRE

Santa Coloma de Gramenet, 24 de desembre 2013.

Benvolguts companys, companyes, amics, coneguts i col·laboradors del Casal del Mestre de Santa Coloma de Gramenet.

Us volem informar d'un seguit de dificultats que estem tenim aquest curs i que dificulten de manera important el nostre funcionament.

Farem una mica d'història: un veí de la ciutat ens cedia un local (anteriorment era un bar) al carrer Sicília on poder realitzar les nostres activitats i que havia de suposar un gran progrés, ja que és ampli i està situat a peu de carrer. L’ajuntament es va encarregar de les negociacions de la cessió i de realitzar les obres d'adequació, cosa que va trigar bastant.
Finalment, cap al mes de maig vam fer el trasllat de tot el nostre material, inclosa la línia telefònica i Internet. Amb il·lusió i moltes ganes us vam anunciar el canvi d'ubicació, us vam fer cinc cèntims dels projectes que volíem dur a terme i tot estava preparat per començar les activitats del curs 2013-14.

Però, sorprenentment, al mes de juliol la companyia elèctrica ENS VA TALLAR LA LLUM!!! Sembla ser que aquest tema havia escapat al seguiment de l’ajuntament i quedava un deute pendent molt considerable de l'anterior inquilí. El procés de contractar una nova línia no resulta gens senzill en el nostre cas, i fa sis mesos que no tenim llum al local. Fins al canvi d'hora, ens reuníem aprofitant la llum natural, però ara és pràcticament impossible; cal tenir en compte també que tampoc no podem utilitzar el telèfon ni els ordinadors, mentre que sí que paguem les factures d'aigua i de telèfon del local.
La situació s’ha anat allargant, i ha arribat el Nadal. I així continuem ara.

El conveni amb l'ajuntament, que assegura la nostra viabilitat econòmica, també ha trigat més del compte a ser signat; en realitat, no es va poder signar fins al passat 12 de desembre.

Però, malgrat tots aquests greus problemes, hem seguit treballant en les activitats programades fins a on ens han deixat les circumstàncies, reunint-nos en llocs alternatius i duent a terme les activitats de formació i les conferències.

Tanmateix, us volem informar de la situació actual i expressar la ferma voluntat  de continuar amb la feina del Casal malgrat tot. Igualment, us volem demanar la vostra comprensió si a l'hora de contactar amb nosaltres no ha estat tan fàcil com us havíem anunciat.

Esperem poder-vos dir aviat que tot està solucionat i que funcionem amb normalitat.

Mentrestant, us desitgem que tingueu unes molt bones festes i que el 2014 ens sigui més favorable a tots.

Una abraçada.

Junta del Casal del Mestre de Santa Coloma de Gramenet

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada