Presentació 18a Diada. Esport i Educació

Amb la conferència d’ Albert Batalla sobre esport educatiu "El potencial eduatiu de l'esport" ,  es va presentar el passat dimarts, la 18 diada de l’ensenyament públic a Santa Coloma de Gramanet.
La Diada de l’Ensenyament Públic ha arribat a la majoria d’edat i en aquesta 18ena edició compta amb una gran participació d’escoles i entitats de la ciutat com va senyalar Núria Larroya en la seva presentació.

L’alcaldessa Núria Parlón i el regidor Diego Arroyo van remarcar la importància que avui té la reivindicació de l’educació pública i de qualitat així com  fer present en la vida ciutadana l’educació més enllà de les escoles i instituts.
Els assistents van gaudir, així ho van manifestar la gran majoria de les intervencions, de la  dissertació d’Albet Batalla que una vegada més ens va parlar amb emoció i coneixement  d’un tema tan apassionat com és l’esport.
L’esport té un gran potencial educatiu tal com ell va explicar encara que també va prevenir que no tot el que es fa,  especialment en les àmbits no lectius i extraescolars,  té aquesta desitjada orientació educativa.


L’esport ens motiva , l’esport ens emociona  i això  representa un potencial enorme que no podem desaprofitar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada