Paella d’inici de curs a l’escola Riera Alta
La 25ena paella del Casal del Mestre va inaugurar el curs escolar 2014-15.
En aquest ocasió acollits esplèndidament per l’equip de Mestres de l’escola Riera Alta.

L’escola Riera Alta és una escola nova que es va posar en funcionament  al setembre de 2009, arrel de les manifestacions de la comunitat educativa a la tardor de 2008. El conseller, Ernest Maragal i l’alcalde imputat per corrupció, Bertomeu Muñoz, van signar un protocol que responia a la paràlisi de les administracions per resoldre els problemes d’escolarització a la ciutat. A més d’aquesta escola, es creava l’escola Santa Coloma, s’iniciaven les paralitzades obres de l’escola Sant Just, s’ampliava el Mercè Rodoreda  i altres obres importants. Encara i així, la reivindicació que es reclamava, amb 25 ja n’hi prou (ràtio d’alumnes per aula) continua pendent de resolució,  esperant que  la baixada de la natalitat, que de moment només afecta a l’alumnat de 3 anys, resolgui el problema.
Les i els mestres es jubilen. Es va lliurar uns records amb la reproducció en miniatura del gegants de Santa Coloma als mestres jubilats durant aquest curs i en Jaume Cela, mestre i escriptor, que també es jubila, va fer un interessant xerrada sobre l’essència de la feina del mestre.
També van ser molt emotives i sentides les paraules del nous mestres emèrits.
La bona infraestructura i la qualitat de begudes i l’arròs van fer de la jornada un agradable trobada per agafar forces pel curs escolar que ens espera.

Des del Casal us animen a fer de la renovació educativa una eina per acollir al nostre alumnat com es mereix. També us encoratgem  a la rebel·lió contra les imposicions externes que no ens encaminen a l’educació de qualitat que volem practicar.
Més imatges 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada