XXVI Paella d’inici de curs

El passat 8 de setembre es van iniciar les activitats del curs escolar a Santa Coloma amb la tradicional paella.
Acollits aquest curs per l’escola Sant Just, tots els assistents van gaudir d’una estona de convivència per començar la nova etapa amb forces renovades.
Es va acomiadar als docents que es van jubilat el curs passat. Van rebre una placa de part de l’ajuntament i la reproducció del gegant o geganta, símbol del reconeixement i dedicació a l’alumnat i de la seva vinculació a la ciutat.
Les paraules dels 9 jubilats i jubilades que van assistir van resultar molt emocionants. Des de perspectives diverses, cadascú d’ells va demostrar que havien gaudit de la seva professió. Van expressar la importància d'estimar els alumnes i la satisfacció d’exercir una professió no només bella, sinó important i determinant per a la societat.
En Serafí Antúnez, que va tancar l’acte, va abundar en aquestes idees, i en la seva dissertació va incidir en el concepte de millora com a eix principal del treball quotidià a les escoles. Partir de l’anàlisi d’allò que fem, consolidant les bones pràctiques. La innovació ha de ser una fase d'aquesta millora, a la que arribem des de la pràctica i analitzant allò que fem en el dia a dia. Compartir i socialitzar a dins i a fora dels centres és l’altre gran eina que ens portarà a la millora.
També es va referir a la importància d’una organització democràtica i participativa. Basada en l’estímul positiu, i on la cooperació i la coherència  entre els mestres és una de les garanties per l’èxit educatiu.Per la millora de l’educació a Santa Coloma de Gramenet.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada