Comiat al nostre amic i company Jon Anchustegui- EtxearteJon Anchustegui-Etxearte, mestre i veí de Santa Coloma de Gramenet, ha mort de forma inesperada als 65 anys.
El Casal del Mestre està de dol per la pèrdua d'una persona jovial i positiva que convertia cada trobada en una agradable espai de convivència i concòrdia.
Va estar vinculat al moviment educatiu local des de fa molts anys i va exercir de mestre a moltes de les escoles de la ciutat: Primavera, Salvat Papasseit, Rosselló... Va ser un actiu i entusiasta organitzador de  l'AMPA de l'escola pública Rosselló Porcel, on van ser alumnes els seus fills, l'Odei i l'Iker. Va ser un impulsor convençut de la renovació educativa, de l'escola en català i de la participació en la vida ciutadana.
Durant tota la seva trajectòria professional va ser un mestre amb sensibilitat ambiental i impulsor de la sostenibilitat  i els valors que representa.
Desprès d'uns anys de docència a Sant Adrià del Besòs, va passar els darrers anys de la seva vida professional a l'escola El Turó de Montcada, de la que va ser director els últims vuit anys en actiu, i on es va jubilar el curs passat.

Des del Casal volem compartir amb tots vosaltres el dol per aquesta pèrdua tan dolorosa i inesperada.

2 comentaris:

  1. El meu condol a la família i a la Comunitat educativa del Casal i Santa coloma de Gramenet, Sant Adrià i Montcada!

    ResponElimina