Imatges (vídeo) de la XIV Diada de l'Ensenyament Públic

Primer part (clicar per veure el vídeo)

Segona part (clicar per veure el vídeo)

Amb un ambient de festa i reivindicació, la comunitat educativa de Santa Coloma ha celebrat la XIV Diada de l'ensenyament públic. A la participació d'escoles i instituts s'han afegit, un any més, una vintena d'entitats culturals i esportives de la ciutat sota el lema "El lleure és educació".

L'Assemblea de la Comunitat Educativa que aplega a les organitzacions representatives de l'ensenyament a la ciutat (Agrupació d'AMPAS, Casal del Mestre, sindicats d'ensenyament i altres entitats), ha presentat un altre edició de la publicació periòdica Comunitat Educativa i ha promogut l'inici als centres de la ciutat d'un referèndum sobre la política educativa del Departament d'Educació.

Centenars de famílies, professionals i ciutadans han participat en una jornada per mostrar i reivindicar la qualitat de l'educació pública i exigir una política a la ciutat i a Catalunya d'aposta decidida per la qualitat de l'ensenyament. Les retallades de recursos que estan patint molts centres han estat presents en la reivindicació i les mostres d'activitats escolars i extraescolars dels centres han presidit la voluntat del participants per construir, en el dia a dia, una millor educació pública per tothom.

Crònica i vídeos de Gramenettvc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada