LES XERRADES DEL CASAL





El Casal del Mestre organitza tres debats al llarg del curs, un cada trimestre, per posar en comú i debatre, crear opinió, comentar notícies, destriar criteris...i tot el que tinguem ganes de parlar amb d’altres companys i companyes de la nostra ciutat.

L’horari i el calendari escolar és el primer tema/debat triat per aquesta activitat Les Xerrades del Casal i es farà el dia 27 d’octubre a les 17’30h al nou local del Casal del Mestre al Centre Cívic del Fondo, c/ Wagner 19, Santa Coloma de Gramenet.

Per iniciar el debat us adjuntem una enllaços on es poden trobar diversos escrits amb opinions expressades per col·lectius de la comunitat educativa. Els trobareu a les pàgines web de sindicats (CCOO, USTEC), FAPAC, Federació de Moviments...

Us animem a participar en el debat i a compartir les opinions sobre aquest tema tan candent de manera relaxada amb un berenar.

Us preguem que confirmeu la vostra assistència per tal de preveure l’espai i el berenar pels assistents enviant un correu electrònic a l'adreça del casal: casalscg@gmail.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada