Sortides pedagògiques
Sortim amb el Casal



Ja arriben les sortides pedagògiques del Casal del Mestre de Santa Coloma de Gramenet!

La primera proposta de Sortim amb el Casal és anar a veure l'obra de teatre "Dues dones que ballen" de Josep. M Benet i Jornet al Teatre Sagarra.

Sota la direcció de Xavier Albertí i intepretada per l'Anna Lizaran i l'Alícia Pérez, l'obra explica la relació gairebé accidental de dues dones d’edats diferents, entre la maduresa i la vellesa. Una relació que evolucionarà i conclourà de manera segurament inesperada. Però això, només? Les converses entre elles potser descobriran, sense èmfasi, fins i tot amb humor, però també amb moments exasperats, la misèria d’unes persones que, de maneres diferents, han estat humiliades per la indiferència, de fet comprensible i de fet potser inevitable, del món que les envolta. A voltes cabudes, a voltes irritants, a voltes ridícules, a voltes estúpides, m’agradaria pensar que podrem arribar a sentir certa pietat inútil per aquests personatges mig trencats que decideixen ballar, no al ritme que els marca el seu entorn, sinó al ritme que escolleixen elles; i fer-ho juntes, i fer-ho de manera consoladorament definitiva.

L'obra tindrà lloc el dissabte 12 de Novembre a les 21h al Teatre Sagarra i el preu especial del Casal del mestre és de 16,50 euros (gaudim del 25% de descompte sobre el preu de l'entrada normal).

Tothom que estigui interessat i desitgi una entrada per veure "Dues dones que ballen" al Teatre Sagarra pot enviar un correu electrònic a casalscg@gmail.com amb les seves dades, el seu telèfon i la seva adreça electrònica.


1 comentari: