Vídeos XVII Diada de l'Ensenyament Públic de Santa Coloma de Gramenet

Sota el lema "Fem ciència" ahir vam celebrar a Santa Coloma la XVII Diada de l'Ensenyament Públic.
Les activitats es van desenvolupar en tres espais significatius de la ciutat. Per una banda al Teatre Sagarra, on es va fer la mostra de danses. A l'Auditori de Can Roig i Torres van haver-hi concerts i es va presentar el projecte "Santa Coloma Sona". I a la plaça de la Vila es van reunir fins a 48 carpes d'escoles, escoles bressol, instituts, centres educatius, entitats...
Totes les entitats i centres educatius van mostrar les activitats que realitzen a les moltes famílies que van passar per la plaça. Van haver-hi concenrts de música, mostres d'esgrima, tallers de ciències i moltes activitats més. 
En Víctor i la Mar del restaurant Lluerna van ser els encarregats de llegir el manifest en defensa de l'educació publica per tothom. Els Draconaries van ser els encarregats de fer la timbalada per tal de fer-ons sentir per l'educació pública i en contra de les retallades.
Al centre de la plaça de la Vila un estenedor que recollia les moltes samarretes reivindicatives que pares i fills anaven penjant amb desitjos per la nostra escola pública. 






2 comentaris:

  1. La defensa de l'educació pública és fonamental per aconseguir una evolució d'una societat sana i equitativa, les retallades empitjoraran la qualitat de l'ensenyament qual cosa crearà una diferència no només econòmica sinó intel · lectual i de convivència.
    Una salutació cordial.

    ResponElimina