Càpsules 2016-2017

Comencem amb les primeres càpsules del curs!Ja us podeu inscriure mitjançant aquest formulari

Càpsules de gamificació. Aprenem jugant 
El joc és una de les millors eines educatives que existeixen. Malgrat això, durant massa anys ha sigut oblidat o utilitzat només pensant en la seva vessant lúdica o d’oci. Per sort, gràcies a l’esforç dels mestres i professors de totes les àrees, això està canviant.
Avui dia, les activitats d’aprenentatge que inclouen conceptes de gamificació estan aconseguint que s’integrin molt millor els continguts treballats. Aquests conceptes es poden incloure dins de les activitats habituals que es fan cada dia i cada cop existeixen més opcions i més pràctiques per poder-les utilitzar.
D’altra banda, també s’estan reutilitzant jocs habituals a les escoles o incorporant de nous per treballar diferents aspectes com el coneixement personal, la creativitat, els valors, les relacions personals, la comunicació, les intel·ligències múltiples... i en general tot allò que s’ha de desenvolupar per assolir totes les competències educatives.
Per aquests motius us presentem aquests dos tallers. En ells podreu veure, conèixer i experimentar el gran impacte educatiu que poden tenir tres materials diferents com són les construccions, el joc de “El Valor de los Valores” i el joc de Biopolis. Veureu aplicacions pràctiques que encaixen amb la realitat educativa actual.

El preu de les càpsules serà de 3 € les dues sessions. Socis del Casal gratuit!
(Si vols fer-te soci clica aquí)

Daniel Barreña
Coach Esportiu i Educatiu
@dbarresi5


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada