Presentació diada 2017: MIRADES I VEUS DE DONA

Aquest curs, el Casal del Mestre us proposa fer més present a les escoles, instituts, centres d'esplai i centres educatius en general, el paper de la dona en la nostra societat.
Estem al segle XXI. Durant els darrers dos segles, les societats patriarcals occidentals de les que formem part han sofert profundes transformacions, entre les que destaquem la presència cada vegada més significativa de les dones en l’esdevenir polític, econòmic, social... Malgrat tot el que s'ha avançat en la lluita feminista sembla que encara queda molt per fer. Tal com es van assolint avenços es fan més evidents les mancances. Però aquesta lluita justa és un dels eixos centrals de la transformació social en el temps que ens ha tocat viure.  
Volem aquest curs fer present la dona, volem reflexionar i donar una nova empenta  al projecte social igualitari i que és de justícia, on homes i dones tinguin drets i deures iguals. El camí està encetat, però són moltes les discriminacions que encara  perviuen.
Reflexionem sobre la coeducació del segle XXI, i compartim els centres educatius amb tota la ciutat la lluita per la igualtat. Aquest serà el tema de la Diada 2017 que es celebrarà diumenge 14 de maig, i us encoratgem perquè hi participeu durant tot el curs escolar des del vostre centre, fent present  de manera especial el paper de les dones.

Les incripcions ja estan tancades! Qualsevol dubte contacteu amb nosaltres a: casalscg@gmail.com 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada